Vi er  EXCITECH—— Kvalitet definerer oss

Global tilstedeværelse, lokal rekkevidde
Excitech har bevist seg kvalitetsmessig ved sin vellykkede tilstedeværelse i over 100 land over hele verden. Støttet av et sterkt og ressurssterkt salgs- og markedsføringsnettverk samt tekniske støtteteam som er godt trent og engasjert i å gi våre partnere best mulig service, har Excitech fått et globalt rykte som en av de mest pålitelige og pålitelige leverandørene av CNC-maskinløsninger. Excitech gir 24-timers fabrikksupport med et team av svært erfarne ingeniører som betjener kunder og partnere over hele verden, døgnet rundt.

En forpliktelse til fortreffelighet
Excitech, et profesjonelt maskineriproduksjonsselskap, ble etablert med de mest kresne kundene i tankene.

Toppmoderne produkter og fasiliteter
Vårt brede utvalg av lett tilgjengelig høykvalitetsportefølje inkluderer helautomatisk smartfabrikk, produksjonsløsninger for panelmøbler, 5-akse maskineringssentre i flere størrelser, panelsager, punkt-til-punkt arbeidssentre og andre maskiner dedikert til trebearbeiding og andre nøkkelapplikasjoner.Kvalitet blir aldri outsourcet – Hele produksjonsprosessen kontrolleres omhyggelig og systematisk for å oppnå garantert presisjon og kvalitet.

Dine behov, vår drivkraft!
Vi er forpliktet til å gjøre virksomheten din til en suksess ved å tilby tilpassede løsninger som er nødvendige for å nå dine mål. Den sømløse integrasjonen av maskinparkene våre med programvare og system for industriell automasjon forbedrer våre partneres konkurransefortrinn ved å hjelpe dem med å oppnå:

Høykvalitetsprodukter med høy produksjonseffektivitet
Lavere kostnader dermed målbare besparelser
Forkortet produksjonstid
Maksimal kapasitet for bedre fortjeneste
Dramatisk reduserte syklustider

Kvalitet, service og kundesentrisk samtidig som det skaper uendelig verdi——Dette er det grunnleggende ved EXCITECH


Global tilstedeværelse,Bekymringsfri ettersalgsservice